LG beugels

LG-beugels

 

Wij bieden een breed scala aan tv- en monitorbeugels welke geschikt

zijn voor het merk LG. Wij leveren zowel tv-wandbeugels,

als tv-plafondbeugels voor alle maten schermen.

 

TV-beugels voor LG, wandbevestiging.

Wij bieden een ruime keuze in tv-beugels waarmee u uw LG scherm strak tegen de wand kunt monteren. Zo bieden wij speciale LED tv-beugels waarmee uw scherm op slechts 0.8cm van de wand komt te hangen. Natuurlijk hebben wij ook tv-beugels waarmee de afstand tussen de muur en uw tv groter is. Dit kan handig zijn om ruimte te creëren voor uw kabels en aansluitingen.  

Of u nu een tv-wandbeugel wenst met zo min mogelijk ruimte tussen de muur of een tv-beugel die wat meer ruimte overlaat, bekijk nu hier alle wandbeugels welke geschikt zijn voorLG televisies. . U zult zien dat er ruime keuze is in tv-beugels en de functionaliteiten die zij bieden, zoals draaien en kantelen.

lg-tv-beugels

 

Tv-beugels voor LG, plafondbevestiging

In ons assortiment bieden wij veel mogelijkheden met betrekking tot tv-plafondbeugels. Plafondbeugels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en met verschillende functionele mogelijkheden. U kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een plafondbeugel welke in te klappen is, maar ook een plafondbeugel met een ruime afstand tot het plafond (tot wel 2,5m !!). 

Bekijk hier de keuze in plafondbeugels voor LG televisies

 

LG monitorbeugels

Zoekt u een monitorbeugel voor uw LG monitor? In ons assortiment vindt u meerdere monitorbeugels welke bevestigd kunnen worden aan uw bureau. Wij hebben ook monitorbeugels welke aan de wand bevestigd moeten worden. U kunt zelfs een monitorarm nemen waar u twee of drie schermen aan kunt bevestigen! Wanneer u kiest voor een monitorbeugel, weet u zeker dat u een werkplek creëert waar u dagelijks ergonomisch en met plezier aan de slag kunt.

Bekijk hier alle LG monitorbeugels.

 

 

 

lg-tv-steunen

LG beugels overzicht

 

LG tv beugels tot 26 inch
LG tv beugels tot 40 inch
LG tv beugels tot groter dan 40 inch

LG tv plafondbeugels
LG tv monitor beugels

 

 

 

Let op! De VESA-maat van LG televisies kan per model verschillen. Om er zeker van te zijn dat u de juiste bestelt, kunt u het beste de VESA-maat opmeten. De VESA maat is het gatenpatroon achter op het scherm. Bij iedere beugel in ons assortiment vermelden wij bij de specificaties de VESA maten waar deze geschikt voor is.
 
Mocht u twijfelen of vragen hebben omtrent de aanschaf van een tv-beugel, neem dan gerust contact met ons op via 088 - 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl