Meest verkochte producten

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een Samsung tv beugel?

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een Samsung tv-beugel?

Zoekt u een Samsung tv-beugel en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres. Wij zullen alle opties voor een Samsung tv-beugel voor u op een rijtje zetten en aangeven waar u op moet letten, zodat u de Samsung tv-beugel vindt die volledig aan uw wens voldoet.

Kies het soort tv-beugel dat bij u past

tv beugel muurVoordat u een tv-beugel aanschaft, is het belangrijk om te weten dat er verschillende soorten tv-beugels bestaan. Zo zijn er niet alleen standaard beugels, maar ook muur beugels en plafond beugels. Welke soort tv-beugel bij u past, hangt af van het doel waarvoor u de tv-beugel wilt gebruiken, maar ook van de omgeving waar u de beugel wilt gebruiken. Heeft u weinig ruimte in huis of op kantoor? Dan is het wellicht een goed idee om een muurbeugel of plafondbeugel aan te schaffen.

Welke grootte moet ik aanschaffen?

Wanneer u op onze website een tv beugel wilt kopen, kunt u de grootte in inch selecteren, zodat de beugel precies de maat van uw televisie heeft. Een andere maat die u moet selecteren is de VESA-maat. De VESA-maat is de afstand tussen de pluggen achter op uw televisie. Hoe u de VESA-maat precies op meet, leest u hier. Zo bent u er zeker van dat u de juiste maat beugel voor uw tv bestelt.

Meest voorkomende VESA-maten

De meeste televisies hebben een VESA-maat van 200x200 of 400x400. Wij hebben om het u gemakkelijk te maken een paar van onze bestsellers met deze VESA-maten op een rijtje gezet. 

Hebt u een televisie met een andere VESA-maat? Geen probleem! Op TV-beugels.nl vindt u een ruim assortiment aan standaard-, muur- en plafondbeugels voor alle VESA-maten.

plafond beugel tv kopen

Welke schroefen heb ik nodig?

Als u een tv beugel bij TVbeugels.nl koopt, krijgt u de M4 en M6 schroeven standaard bij uw aankoop geleverd.

Samsung heeft daarentegen tv beugels die u met M8 schroefen moet bevestigen. Deze kunnen helaas niet altijd bij de beugel worden geleverd. Maar gelukkig kunt u ze wel los bestellen in onze webshop! Hebt u een tv-beugel gekozen die helemaal aan uw wensen voldoet? Super! Bestel hier meteen uw M8-schroeven.

Check-list voor het kopen van een Samsung tv-beugel

Wat zijn we in dit artikel nu precies te weten gekomen? Om de perfecte tv-beugel voor uw Samsung televisie aan te schaffen moet u letten op de volgende punten:

  • Wilt u een standaard tv beugel of toch liever een muur- of plafond beugel?
  • Welke VESA-maat heeft uw tv?
  • Zitten de juiste schroeven al bij de beugel geleverd?

Als u het antwoord heeft gevonden op bovenstaande vragen, is het een stuk gemakkelijk om de ideale tv-beugel te vinden.