Samsung beugels

Samsung_beugels

Voor Samsung televisies en monitoren leveren wij TV wandbeugels, TV plafondbeugels en monitor beugels. Deze beugels zijn geschikt voor schermen van 22 inch tot 80 inch schermen van Samsung. De TV beugels voor Samsung schermen zijn uit voorraad leverbaar en worden binnen één dag geleverd. 
 

Wandbeugels voor Samsung schermen:

Zoekt u een wandbeugel waarmee u uw Samsung tv aan de wand kan hangen? Wij leveren een breed assortiment wandbeugels. Wij hebben wandbeugels waarmee u uw scherm strak tegen de wand kunt hangen. Daarnaast ook tv steunen waarmee u uw scherm van de wand kunt trekken, vervolgens naar rechts en links kunt draaien. Met deze tv steunen is het ook vrijwel altijd mogelijk om uw scherm naar boven of naar beneden te kantelen.
Let op! De VESA maat van de Samsung televisies zijn per model verschillend. Om er zeker van te zijn dat u de juiste bestelt, kunt u het beste de VESA maat opmeten. De VESA maat is het gatenpatroon achter op het scherm. Bij iedere beugel in ons assortiment staat vermeld voor welke VESA maten de beugel geschikt is.
 
Mocht u twijfelen of vragen hebben omtrent de aanschaf van een tv beugel, neem dan gerust contact met ons op via 088 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl
 

Plafondbeugels voor Samsung schermen

Wilt u uw Samsung tv of monitor aan het plafond monteren? Hiervoor hebben wij een breed assortiment tv plafond beugels. Deze plafondbeugels hebben wij in verschillende lengtes. Wilt u uw scherm dichter op het plafond plaatsen als de beugel aangeeft zijn veel van deze beugels eenvoudig in-te-korten naar de gewenste lengte. Daarnaast hebben wij ook plafondbeugels waarbij verlengbuizen te bestellen zijn. Met een dergelijke beugel is het mogelijk om uw scherm op tot wel 2.5 meter van het plafond te bevestigen. 
 
Wilt u meer informatie over het inkorten van een plafondbeugel of meer informatie over de TV plafondsteunen die tot 2.5 meter van het plafond kunnen komen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch op 088 - 112 0500 of u kunt mailen naar info@tvbeugels.nl

Beugels voor Samsung monitoren

Heeft u een Samsung monitor die u wilt bevestigen aan de wand, of aan het bureau? Wij hebben een erg mooi assortiment monitor steunen en monitor armen die zeer geschikt zijn voor uw Samsung monitor of Samsung televisie.

Monitor Arm

Met een monitor Arm monteert u uw monitor doormiddel van een flexibele monitor arm aan het bureau of aan de wand. Deze armen zijn zeer flexibel en kunnen draaien, kantelen, roteren, naar voren gehaald worden of juist verder naar achter te zetten. Op deze manier creëert u altijd de ideale werkhouding. 
 
samsung-monitor-beugel

Monitor wandbeugels

De wandbeugels voor monitoren zijn qua flexibiliteit en ergonomie vergelijkbaar met de monitorarmen, Het grote voordeel hiermee is alleen dat deze monitor steunen aan de wand gemonteerd worden en hiermee meer werkruimte creëren als een monitor arm of de standaard mee geleverde monitor voed. Ook deze monitor steunen zijn uitermate geschikt om te gebruiken met de monitoren van Samsung.

Samsung-Smart-tv-beugels

 

 

Samsung SMART televisies

Let op! Naast een geschikte Samsung tv beugel hebben wij ook een assortiment aan scherp geprijste Samsung SMART televisies. Bekijk hier het gehele assortiment Samsung SMART televisies.
Lees hier meer over de voordelen van een Samsung SMART televisie.

 

 

 

Overzicht

Samsung TV wandbeugels tot 26 inch

Samsung TV wandbeugels tot 40 inch

Samsung TV wandbeugels vanaf 40 inch

 

Samsung TV wandbeugels totaaloverzicht

Samsung TV Plafondbeugels

Samsung monitor beugels