Philips muurbeugels

 

philips_beugels
Voor Philips televisies en monitoren leveren wij TV wandbeugels, TV plafondbeugels
en monitor beugels. Deze beugels zijn geschikt voor schermen van 22 inch tot
80 inch schermen van Philips. De TV beugels voor Philips zijn uit voorraad leverbaar
en worden binnen één dag geleverd. 
 

LET OP! Bij het bestellen van een TV steun is één van de belangrijkste punten de VESA maat van de tv. De VESA maat is de aansluit maat die op uw tv zit voor een tv steun. Dit is vaak een rechthoekig of vierkant gaten patroon. Dit gaten patroon varieert per tv of monitor. Nu hebben de meeste merken hier vaste waardes in. Bijvoorbeeld 20x20 cm (vesa200) of 40x40 cm (VESA400). Nu komt het bij Philips televisies en monitoren nog wel eens voor dat dit gaten patroon (de VESA maat) afwijkt. (Bekijk hier het overzicht van de VESA Maten)

Voor dat u een tv steun of monitor beugel besteld voor uw Philips scherm kunt u het beste eerst even uitzoeken welke VESA maat uw scherm heeft. Dit is vaak te vinden in de handleiding van uw scherm of u kunt het zoeken via het Internet. Zoek dan bijvoorbeeld in Google naar het typenummer van uw TV en zet hier VESA achter. Misschien is het meest makkelijke en het snelste even het gatenpatroon opmeten achter op uw scherm.
Heeft u vragen over deze VESA maten? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch op 088 112 0500 wilt u liever mailen kan dit naar info@tvbeugels.nl
 

Wand steunen voor Philips schermen:

Zoekt u een wandbeugel waarmee u uw Philips tv aan de wand kan hangen? Wij leveren een breed assortiment wandbeugels. Zo hebben wij wandbeugels waarmee u uw scherm strak tegen de wand kunt hangen en tv steunen waarmee u uw scherm van de wand kunt trekken en vervolgens naar rechts en links kunt draaien. Met deze tv kantelbare steunen is het vrijwel altijd mogelijk om uw scherm naar boven of naar beneden te kantelen.
 
tv_beugels_philips

Plafondbeugels voor Philips schermen:

Wilt u uw Philips televisie of beeldscherm aan het plafond monteren? Hiervoor hebben wij een breed assortiment tv plafond steunen. Deze plafondsteunen hebben wij in verschillende lengtes/hoogtes. Wilt u uw scherm dichter op het plafond hangen als de beugel aangeeft zijn veel van deze beugels eenvoudig in te korten naar de gewenste lengte. Daarnaast hebben wij ook plafondbeugels waarbij verlengbuizen te bestellen zijn. Met een dergelijke beugel is het mogelijk om uw scherm op tot wel 2.5 meter van het plafond te bevestigen. 
Wilt u meer informatie over de plafond beugels?
Dit kan telefonisch op 088 - 112 0500 of u kunt mailen naar info@tvbeugels.nl
 

Beugels voor Philips monitoren.

Heeft u een Philips monitor die u wilt bevestigen aan de wand, of aan het bureau? Wij hebben een erg mooi en breed assortiment monitor steunen en monitor armen die zeer geschikt zijn voor uw Philips monitor of Philips televisie.

Monitor Arm:

Met een monitor Arm monteert u uw monitor doormiddel van een flexibele monitor arm aan het bureau of aan de wand. Deze armen zijn zeer flexibel en kunnen draaien, kantelen, roteren, naar voren gehaald worden of juist verder naar achter te zetten. Op deze manier creëert u altijd de ideale werkhouding. 

Monitor wandbeugels:

De wandbeugels voor monitoren zijn qua flexibiliteit en ergonomie vergelijkbaar met de monitorarmen, Het grote voordeel hiermee is alleen dat deze monitor steunen aan de wand gemonteerd worden en hiermee meer werkruimte creëren als een monitor arm of de standaard mee geleverde monitor voed. Ook deze monitor steunen zijn uitermate geschikt om te gebruiken met de Philips beeldschermen.
 
 

Philips tv steunen overzicht:

tv_steun